Jorviks modevecka!

*Vill börja detta inlägg med en liten "disclaimer": Detta inlägg var planerat att publiceras igår men när jag skrev detta så skedde det en liten olycka pågrund av min förkylning och det resulterade i en två timmar lång väntan på att mitt förbaskade näsblod skulle sluta rinna (äckligt jag vet, ber om ursäkt för det också)... Så jag hann helt enkelt inte blogga mer än ett inlägg igår vilket jag verkligen ber om ursäkt för!*
 
 
Förra året öppnades Jorvikcity Galleria och några veckor senare anlände också Jorviks första modevecka! Då fick vi spelare tillgång till en modeshow med en lång catwalk i mitten samt läktare på vardera sidor. Nu, ett år senare är modeveckan tillbaka och slutar nu på onsdag. En nyhet för i år var att raptor släppt en ny singel (som jag haft konstant repeat på i mitt huvud. Den försvinner inte.Hjälp.Mig.Snälla.) vid namnet... Ja vad heter den? FiliBom Bom Bom? Nej nu måste jag kolla upp detdära...
 
Doh Dah (Ritch Ratch Filibom Bom Bom) hette den, så var det ja! Nejmen skämtåsido, Det började vara på tiden att vi hörde något nytt från Raptor och jag måste erkänna att den faktist är ganska catchy...
Så vitt jag vet så kom det inga uppdrag med modeveckan i år (rätta mig om jag har fel) vilket var lite tråkigt, men jag måste verkligen ge beröm för hur Sso teamet fixat Raptors show. Alla ljus och nya detaljer är riktigt häftiga, och själva modeshowen som pågår samtidigt är riktigt rolig att kolla på! 
 
En sak jag reagerade på inne vid catwalken var de personer som befann sig vid läktarna. Där fick vi nämnligen stöta på både Sabine och Mr Sands.. Hmm, undrar vad de gjorde där? Jag har ett svagt minne av att de båda var där förra året också men den biten har jag inte helt koll på. 
 
Modeveckan är ju en kul grej som jag hoppas att de fortsätter med i framtiden. Vem vet, kanske Raptor släpper sin tredje singel nästa år? Låt oss bara hoppas att hans nästa musikvideo inte stöter på lika mycket problem. Trots alla problem så hade ju Raptor allt tur endå, för nu har han ju mängder av musikvideor han kan använda sig av tack vare alla som skickat in sina bidrag. (BTW, har någon vinnare blivit utsedd än? någon som vet?) 
 
Kortfattat så är modeveckan något som jag hoppas att de fortsätter med i framtiden och även det faktum att Raptor är tillbaka gör hela modeveckan ännu bättre! :)
 
 
 
 
 


Vinnaren utsågs för kanske en halvtimma sedan när jag skriver detta?

Iallafall så var Mr Kembell och Sabine där förra året också. Man kan väl tycka att de borde ha upp med att förstöra Jorvik men nejnej.

Tycker att årets show faktiskt var bättre än förra året iom att iår var det en ny låt samt coola effekter. Dock hade modellerna inga kläder för mig utan så väldigt läskiga ut.

2016-03-01 // 16:12:37

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: