Nu är Jorviklife.blogg.se officiellt öppet!

Idag är dagen då Jorviklife.blogg.se officiellt öppnas! 
 
Först och främst vill jag passa på att tacka för det fina välkomnandet jag redan fått, det gjorde verkligen min dag! Det var ett tag sedan jag bloggade, och jag kan ärligt säga att jag känner mig väldigt ovan och en aning vilsen just nu, men det är väl så det brukar vara i början. Jag har en hel del roliga saker planerade för framtiden och jag tror att ni kommer gilla det, eller det hoppas jag iallafall! 
 
Anledningen till att jag valt att starta upp igen är för att jag känner att Starstable bloggarna håller på att dö ut. Eftersom jag bloggat sedan jag var 12 år gammal (med ett antal pauser) så är bloggandet något jag håller väldigt kärt och tanken på att bloggarna bara minskar gör mig ärligt talat väldigt ledsen. Det kan inte ta slut här? inte nu. Med min blogg vill jag inspirera er läsare på samma sätt som Esme inspirerade mig. Vi Starstable bloggare är det inte många kvar av men vi välkomnar alla nya med öppen famn. Vi kan inte låta detta vara slutet?! Är detta något du känner att du vill stödja? Är detta något du brinner för? Skapa en blogg då vettja! :D
 
Tänk det som en rolig hobby, som ett sätt att få skriva ut tankar och ideér på, och sedan få dela det med andra. Det är inte svårt, det är bara att trycka på "Publicera". Bloggandet om Starstable har skapat grunden för hela communityt och det känns så sorgligt att se det som alla under 4 år byggt upp falla sönder. Ingen behöver göra allt men alla kan göra något. Tänk på saken! :)
 
Förutom att jag vill försöka inspirera andra så vill jag även med denna blogg känna mig stress och press fri. Jag tror att många anledningar över alla de gånger jag slutat har berott på att jag satt ribban för högt och på det sättet begränsat mig själv. Jag har inte tillåtit mig själv att ha roligt. Nu är jag äldre och jag prioriterar mitt riktiga liv först, och det är det de hänger på. Jag går i gymnasiet nu och det betyder att skolarbeten går först, samt vänner och familj. Men, det betyder inte att jag tänker publicera typ 1 inlägg i veckan nej, för trots att bloggen inte är prio 1 så kommer jag fortfarande ha tid med den på sidan om. När jag slutade blogga på Eastfields.blogg.se så var det på grund av att jag kände mig begränsad. Jag kände att bloggen gick före allt, och jag kände hur sommaren bara flöt iväg utan att jag riktigt hann göra något vettigt med den. Det var bara datorn som gällde då, men nu har jag insett att jag fortfarande kan prioritera livet före bloggen trots att den förblir aktiv. Man får inte glömma bort att leva heller trots allt! :)
Jag hoppas ni förstår vad jag menar med detta, hahah. Kortfattat: Bloggen kommer vara aktiv men mitt egna liv förblir Prio 1, bloggen prio 2. Nu har jag skrivit på detta allt för länge redan, jag ber om ursäkt för det. Men nu är det sagt!
 
Nu byter vi ämne!
Jag tror att detta kommer bli en spännande resa och det ska bli roligt att få höra era åsiker om saker och ting också. Jag hoppas att ni kommer trivas här och vill stanna kvar i framtiden. Varje dag är en ny dag och vi får helt enkelt se vad varje ny dag har att ge. Tack för att du kikat in här på bloggen, verkligen. Tack <3
 
Idag den 29.2.2016 förklarar jag härmed Jorviklife.blogg.se ÖPPEN!


Välkommen tillbaka! Ser fram emot att följa din blogg och ta del av dina inlägg! :D

Svar: Åh vad glad jag blir, tack snälla! :D <3
Bella Eastfield

2016-02-29 // 11:53:55

Men åh vad kul! Trivs redan väldigt bra här (första gången man kikar in). :D

Svar: Vad kul at höra! tack så mycket! :D
Bella Eastfield

2016-02-29 // 11:59:11

Jag är helt förundrad över hur snygg din design på bloggen är! Haha jag fick nästan en chock, för den var så otroligt välgjord! Själv sitter man och klistrar dit lite bilder, men du måste ha kodat en hel del! Sen vart det ett litet glädje skutt när jag såg att min blogg länk fanns med på bloggen, vilket jag tackar något enormt för! Nu vart jag också sugen på att göra något lite mer färgglatt, jag kör svart... Haha! Får man ta lite inspo ifrån bloggen? :)

Svar: Men oj tack så mycket! Självklart får du ta inspiration! :D måste också tillägga att din blogg är superbra! <3
Bella Eastfield

2016-02-29 // 20:21:16

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: