Tips till er med klädkriser!

Alla har vi troligen varit med om det faktum att "man inte har något att ha på sig" - trots att man har en hel garderob fylld med kläder, typ. Så idag tänkte jag tipsa om hur jag personligen gör när jag "Inte har något att ha på mig". 
 
I spelet byter jag inte kläder väldigt ofta men när jag väl gör det så kan det ibland ta upp till en halvtimme för mig att hitta rätt. Detta beror dels på att jag inte hittar det jag söker eftersom det är omöjligt att veta var någonting är trots att man har ordning och reda. *Hur bra vore det inte om kläd/utrustnings-ikonerna åtminstone kunde visa vilken färg objektet är istället för bara grått?*  Och det andra problemet är det faktum att jag aldrig kan bestämma mig vad jag ska byta till. Så nu efter några antal timmar spenderade i garderoben så har jag påbörjat ett system som vi kan säga att jag hittat på själv...(för att det låter bättre då, även om jag inte hittat på detta :D)  
 
Det jag gör har jag inte hunnit göra speciellt länge men det har faktiskt varit ett välbehövligt hjälpmedel när man står där i garderoben som ett frågetecken och klagar på att man inte har något att ha på sig, yep. Det jag har gjort är att jag skapat en egen skild mapp där jag samlar alla outfits jag har haft på mig. 
 
Varje gång jag bytt outfit springer jag ut ur stallet till samma plats och tar en bild på den och sparar den sedan i outfit mappen. När man sedan står där i garderoben med kläder upp till midjan efter allt letande så kan man bara öppna mappen och ta inspiration från den eller återanvända en outfit man tidigare haft. Superlätt ju! :D
Nejmen helt ärligt, detta rekommenderas verkligen!
 
 
 Några exempel:
 
 


Åh gud vad smart! Detta ska testas!

Svar: Det ska du göra, det hjälper verkligen! :D
Bella Eastfield

2016-03-01 // 21:43:47

Vilken fantastiskt trevlig blogg! Roligt att se något nytt och fräscht i bloggvärlden! :D Grym idé med outfits. Jag är likadan i att jag sällan byter kläder. Sedan är jag dålig på att använda färger.. Jag brukar dock nalla lite idéer av andra. Ser jag någon med en fin outfit tar jag en bild och sparar för att kunna gå tillbaka och hitta inspiration! :)

Svar: Tack så jättemycket frida! :D kikade in på din blogg en snabbis och den verkade mycket intressant så jag lade till dig i min länklista om det är okej? Din design är verkligen underbart vacker! <3
Bella Eastfield

2016-03-01 // 22:04:44

Men gud vilken bra idé! Ska absolut göra såhär nästa gång jag loggar in på sso!

Svar: Toppen! :D
Bella Eastfield

2016-03-02 // 04:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: