Nu är Jorviklife.blogg.se officiellt öppet!

Idag är dagen då Jorviklife.blogg.se officiellt öppnas! 
 
Först och främst vill jag passa på att tacka för det fina välkomnandet jag redan fått, det gjorde verkligen min dag! Det var ett tag sedan jag bloggade, och jag kan ärligt säga att jag känner mig väldigt ovan och en aning vilsen just nu, men det är väl så det brukar vara i början. Jag har en hel del roliga saker planerade för framtiden och jag tror att ni kommer gilla det, eller det hoppas jag iallafall! 
 
Anledningen till att jag valt att starta upp igen är för att jag känner att Starstable bloggarna håller på att dö ut. Eftersom jag bloggat sedan jag var 12 år gammal (med ett antal pauser) så är bloggandet något jag håller väldigt kärt och tanken på att bloggarna bara minskar gör mig ärligt talat väldigt ledsen. Det kan inte ta slut här? inte nu. Med min blogg vill jag inspirera er läsare på samma sätt som Esme inspirerade mig. Vi Starstable bloggare är det inte många kvar av men vi välkomnar alla nya med öppen famn. Vi kan inte låta detta vara slutet?! Är detta något du känner att du vill stödja? Är detta något du brinner för? Skapa en blogg då vettja! :D
 
Tänk det som en rolig hobby, som ett sätt att få skriva ut tankar och ideér på, och sedan få dela det med andra. Det är inte svårt, det är bara att trycka på "Publicera". Bloggandet om Starstable har skapat grunden för hela communityt och det känns så sorgligt att se det som alla under 4 år byggt upp falla sönder. Ingen behöver göra allt men alla kan göra något. Tänk på saken! :)
 
Förutom att jag vill försöka inspirera andra så vill jag även med denna blogg känna mig stress och press fri. Jag tror att många anledningar över alla de gånger jag slutat har berott på att jag satt ribban för högt och på det sättet begränsat mig själv. Jag har inte tillåtit mig själv att ha roligt. Nu är jag äldre och jag prioriterar mitt riktiga liv först, och det är det de hänger på. Jag går i gymnasiet nu och det betyder att skolarbeten går först, samt vänner och familj. Men, det betyder inte att jag tänker publicera typ 1 inlägg i veckan nej, för trots att bloggen inte är prio 1 så kommer jag fortfarande ha tid med den på sidan om. När jag slutade blogga på Eastfields.blogg.se så var det på grund av att jag kände mig begränsad. Jag kände att bloggen gick före allt, och jag kände hur sommaren bara flöt iväg utan att jag riktigt hann göra något vettigt med den. Det var bara datorn som gällde då, men nu har jag insett att jag fortfarande kan prioritera livet före bloggen trots att den förblir aktiv. Man får inte glömma bort att leva heller trots allt! :)
Jag hoppas ni förstår vad jag menar med detta, hahah. Kortfattat: Bloggen kommer vara aktiv men mitt egna liv förblir Prio 1, bloggen prio 2. Nu har jag skrivit på detta allt för länge redan, jag ber om ursäkt för det. Men nu är det sagt!
 
Nu byter vi ämne!
Jag tror att detta kommer bli en spännande resa och det ska bli roligt att få höra era åsiker om saker och ting också. Jag hoppas att ni kommer trivas här och vill stanna kvar i framtiden. Varje dag är en ny dag och vi får helt enkelt se vad varje ny dag har att ge. Tack för att du kikat in här på bloggen, verkligen. Tack <3
 
Idag den 29.2.2016 förklarar jag härmed Jorviklife.blogg.se ÖPPEN!

På Onsdag händer det!

Nu har det nya Engelska fullblodet kommit till Jorvik, eller ja, på Onsdag!
 
Angående detta så är jag väldigt nyfiken på om ni kommer köpa någon av dessa kommande skönheter? Vilka andra färger tror du kommer? Har du redan ett namn planerat? Ni får supergärna berätta i kommentarerna! :D
 
Själv hoppas jag innerligt att det kommer en fux. Har längtat länge nu efter en riktigt fin fux, så vi håller tummarna på att det kommer i framtiden! Dock är skimmeln ovan en häst jag också skulle kunna tänka mig att ha, så vi får se hur det kommer bli med mitt hästköp på onsdag!
 
Och vi får ju inte glömma The Starstable Show säsong 2!
Ni anar inte hur glad jag blev när de släppte trailern till The Starstable show säsong 2! Det var så roligt att de varje onsdag under fyra veckors tid släppte ett nytt avsnitt som man kunde kolla på innan uppdateringen var klar. Vi fick ju också se lite spoilers ibland som man inte tackar nej till! ;)
Starstable show börjar nu på onsdag igen den 2.3.2016 och om ni av någon anledning missat detta så måste ni kolla in videon här under!