Välkommen in till stallet!

~ Hej och välkommen in till Eastfields stall! ~
 
Här under kan du se alla de hästar som jag just nu har hemma i stallet. De hästar som för tillfället är på hästön kommer också att läggas till men det lär ta ett tag innan jag har samlat på mig bilder på allihop! Mina husdjur som jag har hemma i stallet kommer ni självklart också kunna läsa mer om här nedan sedan när jag fotograferat dem också. Men nu ska vi inte dra ut på detta längre nej, så nu säger jag bara; Välkommen in! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
(KOMMER SNART)
 
 
(KOMMER SNART)
 
 
 

Svar på vanliga frågor!

Detta är frågor jag fått genom åren både på bloggen och på instagram. Därför har jag samlat alla svar på dessa frågor så att det enkelt ska gå att hitta om du undrar något. Om det dock är något du undrar som inte finns med på denna lista så får du jättegärna fråga! :)
 
 1. Vilket redigeringsprogram använder du? - Jag använder Photoshop cs5, det är inte gratis tyvärr.
2. Använder du dig av en ritplatta? vilken? - Jag har haft min ritplatta i många år och den har fungerat mycket bra, aldrig krånglat desto mer. Dock rekomenderar jag nyare modeller om du funderar på att skaffa en. Såhär ser min platta ut. -> LÄNK
3. Vad använde du för redigeringsprogram när du gjorde YouTube videor? - Då använde jag mig först av gratisprogrammet Windows Live Moviemaker men uppgraderade sedan till SonyVegas pro 12, vilket inte heller är gratis.
 
~~~
 
4. Kan du göra en bloggdesign åt mig? - Tyvärr inte. Att göra en bloggdesign är tidskrävande och svårt att göra åt någon annan. Dock finns det många gratisdesigner på denna sida -> LÄNKKan dock tillägga att jag inom snar framtid planerar att göra och ge bort en gratis bloggdesign åt en Sso bloggare som behöver hjälp med den. Den kommer att lottas ut men endast åt aktiva bloggare eftersom jag vill att vinnaren ska dra nytta av den! :). Mer info om det kommer!
5. Hur gör man en egen bloggdesign? - Oj hur ska man svara på denna fråga? Man måste helt enkelt lära sig att koda enligt blogg.se's kodsystem. Hur gör man det? som självlärd så säger jag bara öva, öva, öva. Googla det du inte kan och sök på youtube hur man gör. Min design har jag åstadkommit efter att jag nu i 3 års tid har lärt mig själv och bara övat. Så ni ser, det är inte omöjligt och absolut inte svårt när man väl börjat lära sig det. Dock krävs det att man inte ger upp utan kämpar på. För nybörjare så är sidan med gratisdesigner jag länkade ovan ett superbra sätt att börja på för då har man en färdig grunddesign som man kan ändra på och bygga om sedan. 
6. Kan du hjälpa mig med kodningen?/Jag har ett problem med kodningen, kan du hjälpa mig? - Som sagt, det är ju skillnad på att göra en hel bloggdesign till någon och att hjälpa någon med några koder, Så svaret är JA! Jag hjälper gärna till om du har ett problem med din design eller om du bara har några frågor angående bloggdesign. Ifall du behöver hjälp så får du jättegärna skicka ett tydligt välbeskrivet mail (så att jag enkelt ska kunna hjälpa dig) till denna email adress: Jorviklifese@gmail.com
 
~~~
 
7. Kan vi bli vänner på Sso? - Javisst, bara att skicka vänförfrågan om min lista inte är full vill säga! Kan dock tillägga att jag rensar min vänlista ibland och tar bort sådana som jag aldrig tidigare sett eller hört något från.
8. Vilken klubb är du med i? - Är klubblös för tillfället!
9. Vilken server spelar du på? - Svenska Airstar servern.
10. Kan jag få din karaktär/vill du dela den med mig? - Känner att jag måste inkludera denna fråga här eftersom jag fått denna fråga allt för många gånger. Svaret är nej. Det är aldrig okej att be om någon annans inloggningsuppgifter. Aldrig. Någonsin. 
11. Får man skicka brev till dig på sso? - Ja självklart! :D
12. Kan vi göra ett länkbyte på våra bloggar? - Javisst, kommentera bara så fixar vi det!
~~~
 
 
På Jorviklife.blogg.se är det förbjudet att kopiera/ta min bloggdesign. Det inkluderar bloggens bakgrund, header, alla bilder och texter i menyn samt kommentarsfältets bakgrund. Mina inlägg och dess bilder däremot är tillåtna att låna sålänge du tydligt säger att de ursprungligen kommer från mig. Vill du vidareutveckla ett inlägg jag skrivit här på bloggen så har du min fulla tillåtelse att göra det! Vill du ta inspiration så är det också okej. Vänligen respektera detta! :)