Onsdag imorgon igen!

Hörni, ända sedan jag postade bilden jag hittade igår så har jag suttit helt fastklistrad vid datan och bara målat. Har inte ens hunnit logga in för att mata hästarna, och då är det illa hahah!
 
Nejmen skämtåsido, kommer jobba på denna lite nu som då men imorgon får jag allt ta en paus med det för då är det ju som ni alla vet, Onsdagsuppdatering! Vad tror ni kommer? Kommer regnbågarna stanna en vecka till? Det hoppas jag iallafall! Även fast jag samlat alla föremål man kan få från regnbågen så är det mycket behändigt eftersom man får otroligt mycket hästmat. 
 
Hoppas även att vi imorgon får mer information om hemstallen, längtar så otroligt mycket till det. Bara att hålla koll på starstables Youtube kanal imorgon, The Starstable Show brukar ju släppas ganska tidigt ändå!
 
liten tjuvkik! ;)

Skulle rensa mina mappar...

...Och hittade en supergammal redigering som aldrig blev klar hahah! Kanske borde man göra klart den? Redigerar dock inte längre, men visst vore det allt kul att börja igen någon gång! :)
 
(Vet inte vad som hände vid bogpartiet tho hahah, failat som attans) 

En toppenbra hemsida!

En hemsida jag använder mig av typ dagligen är starstable database. Hur smidigt är det inte att bara kunna gå in där och leta upp ett föremål man vill ha mer information om? Massor med cred till Abbie som startat upp sidan, verkligen!
 
 

När man lovar saker och ting på förhand...

Lovade er igår att ett långt inlägg skulle komma upp idag men icke. Har inte varit 100% mig själv idag känner jag. Måste sluta lova saker och ting som jag inte kan hålla. Det är inte rätt mot er. Återkommer imorgon. :)
Bjuder på en bild från då jag bergsklättrade med Charlotte vid Gyllenåsarna!

Åh vilka minnen! (Bellas bildarkiv, typ?)

Satt precis och kollade igenom bildarkivet för att leta fram material till nästa "Bellas bildarkiv" och kolla vad jag hittade!! Såhär såg bloggen ut för typ 3 år sedan, helt galet hahah! Älskar hur jag på den tiden bara hade fyra hästar, det var tider det. <3
 
Kommer ihåg denna tiden som om det vore igår, som här t.ex. då jag nyss hade gjort en ny bloggesign och ville visa för alla vad som var "nytt." Så himla gulligt!

Äventyrar säkerheten på jorviks klippor!

Jag har varken orkat eller hunnit logga in idag. Dels pågrund av alla tiotals gånger jag fick nätverksfel igår och eftersom jag idag IRL plötsligt hade mycket mer att göra än planerat. Men nu är jag ledig och tänkte passa på att ta mig friheten att skriva ett inlägg som handlar om lite allt möjligt. Vanligtvis brukar jag i mina inlägg behandla endast ett ämne men nu blir dett som "fler inlägg i ett".
 
Först på min lista har jag, ja ni kan väl gissa? Nätverksfelen på Airstar. Riktigt jobbigt och tråkigt att servern är så pass överbefolkad. Ser även att några flyttar server tillfälligt just nu pågrund av detta vilket jag också gärna skulle göra, men då riskerar jag att aldrig ens kunna återvända tillbaka till Airstar eftersom jag endast kan byta till Spring Star eller Pineapple Mountain. Dock börjar saker och ting lugna ner sig lite nu. Något chattlagg eller lagg i ryggsäcken har jag inte upplevt nu undertiden jag spelat ikväll. 
 
 
Nästa punkt på min lista är en liten hemlighet jag egentligen inte tänkt avslöja riktigt än men jag orkar helt enkelt inte hålla mig längre! Det är nämligen såhär att jag för tillfället kodar en bloggdesign som jag sedan kommer ge bort till en behövande bloggläsare! Blogg.se's designsystem kan vara svårt för många nya bloggare att förstå sig på, så därför tänkte jag "Lotta ut en" till en Starstable bloggare. Gillar inte att uttrycka det som att jag "Lottar ut något" för det är inte det som det hela kommer gå ut på, utan detta kommer helt enkelt vara något jag bidrar med för att få fler att intressera sig i bloggandet och för att hjälpa till! Vem vet, kanske blir det fler designer? Men det kommer ett separat inlägg angående detta senare när designen är "klar" där man då får mer information angående detta! :D
 
Tredje punkten på min lista är angående inläggen. De har varit många korta sådana och det har kommit ut väldigt få per dag, jag vet. Jag jobbar på det. När jag begav mig in i detta så visste jag att det inte skulle vara det lättaste att hela tiden ha nya idéer, ny inspiration och ork att alltid leverera långa intressanta inlägg. Dock har det för tillfället mest berott på det faktum att jag varit fastklistrad i några mycket bra böcker och filmer som ni kanske redan vet och det har gjort att mitt spelande minskat lite. Inte mycket, men lite. Jag strävar till att publicera inlägg varje dag, för det händer lätt att en bloggfri dag blir två, två blir tre och plötsligt har bloggen stått tom i en vecka och då sitter man där och tänker "Nah, pallar inte" Men NEJ, det kommer inte hända. Jag skulle inte vilja påstå att jag är i en svacka, utan snarare att jag bara spelat mindre dessa dagar pågrund av ovanstående punkter. 
 
Jag har även tre olika, långa, och intressanta inlägg på min idélista som jag supergärna skulle vilja blogga om, men jag känner att jag vill göra det när har inspiration till det. Dock tror jag starkt på att jag kommer publicera ett av dem imorgon eftersom det är en sak jag länge tänkt skriva om och jag tror även att ni kommer tycka att det blir en rolig tillbakablick i hur jag som typ 9, 10 åring såg på saker och ting. Nu har jag redan sagt för mycket, moving on!
 
Och sista punkten på "Bellas idélista" är... Någoting helt irrelevant egentligen. Men gissa vem som äntligen fick ridbyxorna med de vita strumporna? *räcker upp handen* :D
Chaun gav äntligen med sig och suckade djupt en gång, men nu har jag ett nytt fint plagg i garderoben och Chaun var för en gångs skull givmild och gav dem istället för mer hästmat. "Win-Win-situation" om ni frågar mig!
 
Passade även på att klä mig lite festligt idag eftersom alla andra tycks göra det! Nejmen kläderna är riktigt schyssta, speciellt ridbyxorna och schabraket!
 
 
 

Ny värdekod!

 

I väntan på nästa regnbåge

Så himla mysigt att i spelet bara sätta sig ner och ta en fika ibland. Några kanske tycker att själva funktionen är onödig men i stunder som dessa när man inte har något annat att göra så är det bra tidsfördriv! Brukar ni ofta använda er av café funktionen? 

Intervjuad av Charlotte Masterwater!

Blev häromdagen intervjuad av finaste Charlotte som bloggar HÄR! Det var superroligt verkligen! :D
Vill ni läsa resten av intervjun så behöver ni helt enkelt bara klicka på bilden!
 
 

Regnbågsjaktens tider och platser!

Slängde ihop en liten tabell där man enkelt och smidigt kan kolla när och var nästa regnbåge kommer befinna sig! Lånade tiderna och platserna av bästa Esme som bloggar HÄR! :D
 
Inte något mästerverk direkt men det duger! 

Regnbågsjakt!

Pågrund av att servern var nere i princip hela kvällen igår kunde jag inte publicera något inlägg angående regnbågarna och de nya minispelet, men idag har jag äntligen fått prova på gårdagens uppdatering och det är riktigt roligt! Trodde aldrig att regnbågar skulle komma till Jorvik, hade inte ens tänkt tanken så det var ju också en rolig överraskning i sig. 
 
Regnbågarna kommer uppenbara sig var 30:e minut på 7 olika ställen i jorvik mellan klockan 07:00 och 22:00. När man väl hittat regnbågen börjar den roliga biten, nämligen att söka regnbågsguldet! Själva minispelet tyckte jag var en aningen krångligt de första gångerna jag provade det, lyckades typ aldrig med att klara av det 10e försöket men trots det så snappade man upp det hela ganska snabbt!
 
Som belöning får man oftast hästmat av alla olika slag men de kläder och utrustning man får (om man lyckas vill säga hahah) är riktigt häftiga och typiskt "Irländskt inspirerade" (om ni inte redan märkt det :P)
 
Från min sida så var detta en riktigt rolig och överraskande uppdatering! Undrar hur länge detta kommer hålla i sig? Men om ni nu ursäktar så ska jag faktist dra vidare och leta efter nästa regnbåge som borde komma ungefär...Nu! :D
 
Vill så gärna ha byxorna med de vita strumporna som man kan få, men icke! Äh, bara att fortsätta samla och gräva efter guldet antar jag. Den lille rackaren Chaun måste ge mig byxorna snarast!!
 
 
 
 
 
 

Viktig information!

 
Kom precis hem och tänkte passa på att logga in och kolla in den nya uppdateringen men märkte att de stängt av spelservrarna ett tag för att fixa några buggar som uppenbarade sig i dagens uppdatering!
 
Översättning: 
 
Hej allihopa! Här kommer mycket viktig information om dagens uppdatering:
Dagens onsdagsuppdatering har fört med sig några små problem och vi jobbar för närvarande med att fixa dem. Ta en titt på den viktiga informationen här nedanför och sprid det!
 
Vårt förstorade garderobsutrymme har ett liten bugg: placera inga föremål i flik nummer 8 i hästutrustnings sektionen av din garderob.
 
Vi jobbar på att försöka fixa problemet, men vi kan bli tvugna att ta ner spelservrarna en liten stund senare idag för att se till att allt fungerar problemfritt igen.
 
Håll ögonen öppna för regelbundna uppdateringar på vår Facebook sida, för vi kommer säga till på våran nyhetssida när allting är som det ska! 
 
 

Lyckligt slut på kvällen!

Vissa personer är bara för underbara! Du vet vem du är, och du gjorde min dag. Jag är evigt tacksam <3
 
 

Angående den nya tävlingsfunktionen.

Starstable publicerade för några dagar sedan en intervju med spelets Game Director Marcus Thorell där det avslöjades en hel del nyheter och hemlisar angående framtida uppdateringar. Vi spelare fick till exempel reda på att större stall och nya områden kommer öppna i framtiden samt att de lite äldre områdena kommer piffas upp med ny grafik. Såhär långt är jag väldigt positiv till det som komma skall, men det fanns en sak i intervjun jag reagerade på.
 
Detta stycket: 
 
Helt ärligt vet jag inte om jag tycker om denna såkallade "nya tävlings funktion" eller inte. Det faktum att man kommer kunna köpa "speciella" förmågor som man kan använda sig av under tävlingar känns en aningen orättvist. Visst vore det trevligt med något nytt men jag skulle fortfarande vilja ha någon slags jämställdhet i tävlingarna och championaten så att alla har en chans. 
 
Jag vet inte men om det är fallet så känns det som att det blir som ett "Pay to win" spel typ, alltså ett spel där man "måste" betala Sc för förmågor som ger en större chans att vinna. För jag tänker mig att ju fler förmågor man köper, desto större chans har man att vinna i både tävlingar och championat och det känns inte rätt. Jag är helt för det faktum att vi kommer lära oss nya förmågor, det kommer verkligen vara superhäftigt men jag skulle väldigt gärna vilja hålla både championaten och tävlingarna så jämna som möjligt. Hur jämna de är idag kan man ju dock också ha en åsikt om hahah. (Dock tycker jag att gruppsystemet som delar in spelare i olika levlar endå är ett bra sätt att hantera hela championatfunktionen på)
 
Ta inte detta på fel sätt nu, jag betalar gladeligen Sc för nya förmågor, det gör jag, men det känns som att det bara kommer bli svårare och svårare för nyare spelare att ha en chans i tävlingarna och championaten.
 
Detta inlägg blir verkligen luddigt eftersom jag inte vill att någon ska ta illa upp angående detta ämne och jag vet inte heller riktigt hur jag ska uttrycka mig, för hela funktionen är ju bara något vi fortfarande fått läsa om. Men om jag ska korta ner detta och förklara min tanke så simpelt som möjligt så tänker jag mig följande;
 
Kommer dessa förmågor ge orättvisa resultat bland spelarna eller kommer detta jämnas ut på något sätt så att alla spelare fortfarande har en chans? Då menar jag inte att dessa förmågor inte alls skulle hjälpa de mer erfarna spelarna, tvärtom, jag tycker att de som betalat för speciella förmågor bör delas upp i olika championatgrupper så att de som har de speciella förmågorna får tävla mot andra som har köpt de speciella förmågorna och de som inte har några speciella förmågor får tävla mot de som inte heller har några speciella förmågor. Det vore väl endå rättvist för alla spelare?
 
Hur man ska fixa detta i de vanliga tävlingarna runt om Jorvik vet jag inte men jag är säker på att Sso-teamet redan har en lösning på alla problem angående detta för jag känner på mig att när denna funktion väl kommer ut så kommer det finnas spelare som tycker att detta är orättvist osv. så därför valde jag att ta upp detta eftersom jag tycker att det bör vara rättvist för alla redan från början så att alla spelare kan vara nöjda och glada. :)
 
Delen med "Magiska förmågor" är jag inte heller så värst taggad över, eller ja, det beror ju helt på vad det är men om magiska förmågor innefattar att man magiskt trollar fram vingar och flyger iväg på sin häst så tar jag nog allt ett steg tillbaka och gömmer mig hahah. Enhörningar är inget jag skulle önska mig direkt.
 
Hela idén med att lära oss nya förmågor för att man blivit en "väldigt bra ryttare" gillar jag dock, alltid kul med nya färdigheter! Men nu undrar jag hur ni tänker över detta. Kommer dessa förmågor vara orättvisa eller kommer de bidra till en bättre tävlingskänsla? Kommer detta sluta med att folk börjar klara av t.ex. Steves lopp på 30 sekunder eller kommer detta bara ge en liten fördel? Hur är det med de magiska krafterna? Vad räknas som magiska krafter? Något att klura på! :D
 
 
 
 Halv-negativt inlägg kan man tycka men jag är trots det endå rätt positiv till denna funktion sålänge den gynnar alla spelare på något sätt! :)
Jag vet också att många kan tycka att hela "jämställdhets-snacket" böjar vara en aningen uttjatat men jag tycker att eftersom detta spel endå är till för bland annat barn så bör det vara en aningen rättvist för alla, det är ju ett spel trots allt! 

Fråga till er! (icke sso relaterat)

Okej, så jag har den senaste tiden blivit en aningen beroende av både Harry Potter filmerna och böckerna (bloggen har fått lida pågrund av det som ni kanske märkt eheh) men jag undrar nu om någon av er där ute vet vart man smidigast och billigast kan beställa hem Harry Potter böckerna på engelska?
 
Jag har hittills sprungit fram och tillbaka från biblioteket och jag känner redan nu att det skulle vara smidigare att ha dem hemma i bokhyllan eftersom böckerna i princip alltid är utlånade.
 
Detta var kanske inte ett relevant inlägg till bloggen men som plåster på såren (*host*) så kan jag avslöja att ett åsiktsinlägg och ett annat inlägg kommer senare ikväll! :D
 
Bild från min ridtur med Challe häromdagen. Man glömmer ibland lätt bort hur fint Moorland egentligen är!

De Engelska fullbloden

Hade helt glömt bort att jag skulle skriva ett inlägg med mina åsikter om de nya Engelska fullbloden, men nu har jag testat den nya rasen i ett antal dagar och jag kan kort och gott säga att jag är riktigt imponerad. Animationerna är grymma och altså hörni, traven?! Den är underbar!
När det kommer till färgerna och de nya texturerna så är de också grymt bra gjorda! Har ju så länge väntat på en ny fux och nu har jag ju äntligen införskaffat lilla Hedley som är så himla charmig!
 
Mer vet jag inte riktigt vad jag ska säga, har egentligen ingen negativt att uttrycka mig om angående de Engelska fullbloden förutom att manen på flugskimmeln har en aningen udda färg i vissa ljus?! Bara jag? 
 
Hursomhelst så är jag supernöjd och jag tycker verkligen att Sso-teamet har gjort ett riktigt bra jobb med rasen. Ska bli spännande att se vilka andra färger som kommer!
 
 
 

Något jag älskar att göra...

...är att lyssna på musik medans jag i full galopp flyger fram över Jorvik. Det känns så avkopplande på något vis. Man får glömma bort allt annat en stund vilket kan vara skönt ibland!
 
IRL har jag dock massor med saker jag måste göra idag. Skoluppgifter och annat tråkigt står på schemat. Inte roligt men de måste göras så jag återkommer senare idag helt enkelt!

Hemma igen!

Tänkte kika in här en snabbis för att meddela att jag är hemma nu och bloggen kommer uppdateras som vanligt imorgon igen. Tänkte blogga när jag kom hem tidigare idag men det slutade med att jag däckade framför en film istället hahah. Det har varit fullt ös på dessa två dagar så det är nog inte så konstigt trots allt!
 
Jo förresten, intervjun är nu uppe på Valentinas blogg och jag tycker verkligen att ni ska kika in den! :)
Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen, så vi hörs mer imorgon hörni!
 
BTW, har ni kollat in Intervjun med Marcus Thorell? (Starstables game director) - NYA områden, STÖRRE hemstall, NY grafik, UPPDATERAD tävlingsfunktion!! yes yes yes!! :D

Intervju och fika med Valentina Diamondnight!

Fick för nån dag sedan ett brev av Valentina där hon frågade om jag ville ställa upp i en intervju som hon sedan skulle publicera på hennes blogg! Självklart ställde jag upp eftersom jag aldrig blivit intevjuvad förut så jag tyckte verkligen att det var jätteroligt! :)
 
Igår kväll träffades vi för att ta lite bilder till intervjun och det var verkligen en riktigt mysig fikastund som avslutades i Valedale senare på kvällen! 
 
Valentinas intervju har fortfarande inte publicerats eftersom jag skickade svaren på alla frågor till henne sent igår kväll men jag kommer definitivt hojta till när den är uppe så att ni också får läsa den! 
 
 
 

Åker iväg!

Kommer imorgon (Fredag) åka iväg på en kort liten resa IRL men jag kommer hem redan på lördag så det blir ingen längre frånvaro. Tänkte bara meddela det så att att ni vet om det! Jag kommer förståss försöka tidsinställa några inlägg innan jag åker imorgon och då kommer det troligen inte ens märkas att jag är borta! Men mer om det imorgon.
Känner att Hedley bilderna börjar ta över bloggen lite eheh, men han är ju så söt trots allt!

Hemstallet - Om jag fick bestämma

I det nyaste avsnittet av "The Starstable Show" avslöjades det att vi i framtiden kommer få tillgång till större hemstall vilket jag tackar och bockar för. Större hemstall är verkligen något vi spelare länge velat ha och helt ärligt tycker jag att det är något vi behöver. Att endast ha 10 hästar i stallet kan kännas väldigt lite för vissa spelare som kan ha dubbelt så många hästar på hästön, vilket i längden inte är så lyckat med tanke på att man kan äga hur många hästar som helst. 
 
Personligen hoppas jag att de ökar på hemstallet så att vi minst har plats för 20 hästar. Det kan verka mycket men jag tror att det är ett rimligt antal att utöka till. Enskilda boxar för varje häst är också något jag hoppas på, för att tränga ihop fler i en och samma box känns väldigt trångt och opraktiskt. 
 
SÅ, nu har jag tagit mig friheten att fixa ihop en bild på hur jag personligen skulle vilja att hemstallet såg ut. Jag har även numrerat bilden där jag går in lite närmare på vad det är som ni hittar längre ner i inlägget. Jag har sett att några andra Sso bloggare också bloggat om detta men jag tänkte att det kunde vara kul att visa hur jag tänker angående hemstallet också! :)
 
Detta stall som jag kladdat ihop är till 100% önsketänkande så ta det med en nypa salt haha. Denna bild är resultatet av en lång tids funderande och jag kan ärligt säga att min fantasi tog över en aning. Dock står jag helt för det faktum att jag supergärna skulle kunna tänka mig ha detta som hemstall. Det skulle jag inte tacka nej till!
 Bilden i större format HÄR.
 
Här ovan har ni min tanke om hur hemstallet skulle kunna se ut i framtiden och jag tänkte nu passa på att berätta lite mer om varje punkt som jag placerat ut.
 
  1. Detta är den enda ingången till stallet. Personligen tycker jag att en ingång är tillräcklig och fungerar för både ryttare och häst samtidigt. 
  2. Detta är hur boxarna skulle kunna vara placerade. I detta stall skulle det rymmas totalt 22 hästar och två ponnyer, dvs. 24 hästar. Som ni ser är de två boxarna vid nummer "3" en aningen mindre och de skulle passa perfekt som boxar för ponnyer. Boxarna skulle kunna vara helt stängda för att sedan öppnas när man tar ut hästen. Allt detta för ökad realism i spelet.
  3. Detta är var "anslagstavlan" skulle kunna vara placerad, alltså stället där man skickar hästar till hästön, köper stallhjälp, ändrar utseende osv.
  4. Här är vattenkranen placerad så att man kan ge vatten åt hästarna helt enkelt!
  5. Jag har länge velat ha någon slags förvaring av hästmat. All hästmat tar upp väldigt mycket plats i ryggsäcken så detta skulle kunna vara något slags förvaringsskåp där man kan lämna hästmat för senare användning. 
  6. Här är det ställe där ens karaktär förvarar alla kläder, utrustning och troféer. Två stycken garderober samt två skåp där man kunde förvara alla sina priser man vunnit i championat.
  7. Vid denna punkt skulle jag väldigt gärna vilja ha något slags bord där man skulle kunna sätta sig ner och äta bakelser/mat/smörgåsar som man köpt från olika caféer. Detta skulle vara en rolig extra funktion till oss som gärna använder sig av café funktionen väldigt ofta. Skåpet vid matbordet skulle fungera som en slags förvaring för maten eftersom den också tar upp väldigt mycket plats i ryggsäcken efter att man "handlat."
  8. Och den sista punkten skulle jag ägna åt de små husdjuren som annars bara sitter i sadelväskan. De små inhägnaderna skulle se ut som de gör vid djuraffärerna typ och i de skulle man kunna placera alla sina husdjur så att de inte behöver sitta instängda i garderoben hela tiden. De söta små liven måste ju få röra på sig lite också!
Så detta mina vänner var mitt förslag på hur hemstallet skulle kunna se ut om jag fick bestämma. Det kan vara svårt att fixa rent tekniskt men ingen dålig idé eller? Jag är väldigt nyfiken på hur ni tänker er erat dröm hemstall, så ni får väldigt gärna kommentera angående detta eller utveckla inlägget vidare. Hur vill ni att ert hemstall ska se ut egentligen? Let me know! :D

Vi välkomnar...

Red Hollow aka Hedley till stallet! :D
 
 
 
 

"Modeshow" med min one and only Brittan!

Nu är dagen här! Dagen då de nya Engelska fullbloden har anlänt till Jorvik. Pågrund av min usla förmåga att bestämma mig så drog jag, Nova och hennes fina nya fullblod ned till en paddock där hon visade alla gångarter och jag säger bara en sak; Wow. Deras nya textur, form och alla gångarter är så otroligt vackra och välgjorda. Sso teamet har sannerligen gjort ett fenomenalt jobb med rasen! 
 
Ikväll kommer jag troligtvis skaffa mig en men jag har en aning tänkande och funderande kvar. Dock börjar det luta mer åt en av dem som jag skulle kunna tänka mig att skaffa! Det kommer också givetvis komma ett inlägg där jag gör en liten "Review" om den nya rasen mer grundläggande, men för att göra det så tänker jag mig att det vore smart att ha en egen utav dem så att jag verkligen kan testa rasen fullt ut! :D 
 
Vad tycker ni om de Engelska fullbloden hittils? Har ni redan införskaffat en? isåfall vilken? 
 
 
 
 

Inga stödhjul här inte!

När detta inlägg publiceras så är jag IRL högst troligt påväg cyklandes till stada för att köpa en ny paysafekod så att jag kan köpa en av de nya hästarna senare idag. Jag vet inte varför men att köpa en paysafe kod är för mig ett mycket smidigare sätt att köpa starcoins på. Brukar ni också använda er av det?
 
Jag passade också på att göra en superfin illustration på hur det ser ut ungefär när jag gasar iväg. (tragiskt jag vet) Nejmen skämtåsido, jag är riktigt taggad inför uppdateringen! Har redan namnet planerat och klart, så det kommer bli spännande att se vem som får flytta in i stallet!
 

Raptors nya musikvideo! #SSORaptor

Igår kväll publicerades vinnaren av raptors nya musikvideo och vi säger stort grattis till Violet Flowergarden! :D Videon är verkligen jättehäftig och mycket kreativit gjord! Älskar verkligen hennes idé med att inkludera smartphones och de små textdialogerna, mycket unikt och välgjort! Vad tror ni, är Raptor nöjd? Det tror jag verkligen hahah!
 
Kika in Violets video här: 
 

Snabb fråga till er!

Innan jag startade upp bloggen märkte jag att alla bilder som laddats upp på denna bloggen i över tre års tid finns kvar i arkivet, så nu är min fråga: Skulle ni vara intresserade av att ett inlägg eller två där jag väljer ut några gamla bilder ur arkivet och berättar en liten bakgrundshistoria om dem? Jag har som sagt en hel del arkiv bilder på lager så alla går ju inte, men några! Vad tycker ni, låter det som en rolig ide? :)
 

Tips till er med klädkriser!

Alla har vi troligen varit med om det faktum att "man inte har något att ha på sig" - trots att man har en hel garderob fylld med kläder, typ. Så idag tänkte jag tipsa om hur jag personligen gör när jag "Inte har något att ha på mig". 
 
I spelet byter jag inte kläder väldigt ofta men när jag väl gör det så kan det ibland ta upp till en halvtimme för mig att hitta rätt. Detta beror dels på att jag inte hittar det jag söker eftersom det är omöjligt att veta var någonting är trots att man har ordning och reda. *Hur bra vore det inte om kläd/utrustnings-ikonerna åtminstone kunde visa vilken färg objektet är istället för bara grått?*  Och det andra problemet är det faktum att jag aldrig kan bestämma mig vad jag ska byta till. Så nu efter några antal timmar spenderade i garderoben så har jag påbörjat ett system som vi kan säga att jag hittat på själv...(för att det låter bättre då, även om jag inte hittat på detta :D)  
 
Det jag gör har jag inte hunnit göra speciellt länge men det har faktiskt varit ett välbehövligt hjälpmedel när man står där i garderoben som ett frågetecken och klagar på att man inte har något att ha på sig, yep. Det jag har gjort är att jag skapat en egen skild mapp där jag samlar alla outfits jag har haft på mig. 
 
Varje gång jag bytt outfit springer jag ut ur stallet till samma plats och tar en bild på den och sparar den sedan i outfit mappen. När man sedan står där i garderoben med kläder upp till midjan efter allt letande så kan man bara öppna mappen och ta inspiration från den eller återanvända en outfit man tidigare haft. Superlätt ju! :D
Nejmen helt ärligt, detta rekommenderas verkligen!
 
 
 Några exempel:
 
 

Jorviks modevecka!

*Vill börja detta inlägg med en liten "disclaimer": Detta inlägg var planerat att publiceras igår men när jag skrev detta så skedde det en liten olycka pågrund av min förkylning och det resulterade i en två timmar lång väntan på att mitt förbaskade näsblod skulle sluta rinna (äckligt jag vet, ber om ursäkt för det också)... Så jag hann helt enkelt inte blogga mer än ett inlägg igår vilket jag verkligen ber om ursäkt för!*
 
 
Förra året öppnades Jorvikcity Galleria och några veckor senare anlände också Jorviks första modevecka! Då fick vi spelare tillgång till en modeshow med en lång catwalk i mitten samt läktare på vardera sidor. Nu, ett år senare är modeveckan tillbaka och slutar nu på onsdag. En nyhet för i år var att raptor släppt en ny singel (som jag haft konstant repeat på i mitt huvud. Den försvinner inte.Hjälp.Mig.Snälla.) vid namnet... Ja vad heter den? FiliBom Bom Bom? Nej nu måste jag kolla upp detdära...
 
Doh Dah (Ritch Ratch Filibom Bom Bom) hette den, så var det ja! Nejmen skämtåsido, Det började vara på tiden att vi hörde något nytt från Raptor och jag måste erkänna att den faktist är ganska catchy...
Så vitt jag vet så kom det inga uppdrag med modeveckan i år (rätta mig om jag har fel) vilket var lite tråkigt, men jag måste verkligen ge beröm för hur Sso teamet fixat Raptors show. Alla ljus och nya detaljer är riktigt häftiga, och själva modeshowen som pågår samtidigt är riktigt rolig att kolla på! 
 
En sak jag reagerade på inne vid catwalken var de personer som befann sig vid läktarna. Där fick vi nämnligen stöta på både Sabine och Mr Sands.. Hmm, undrar vad de gjorde där? Jag har ett svagt minne av att de båda var där förra året också men den biten har jag inte helt koll på. 
 
Modeveckan är ju en kul grej som jag hoppas att de fortsätter med i framtiden. Vem vet, kanske Raptor släpper sin tredje singel nästa år? Låt oss bara hoppas att hans nästa musikvideo inte stöter på lika mycket problem. Trots alla problem så hade ju Raptor allt tur endå, för nu har han ju mängder av musikvideor han kan använda sig av tack vare alla som skickat in sina bidrag. (BTW, har någon vinnare blivit utsedd än? någon som vet?) 
 
Kortfattat så är modeveckan något som jag hoppas att de fortsätter med i framtiden och även det faktum att Raptor är tillbaka gör hela modeveckan ännu bättre! :)