Rundtur i det nya stallet!

Sedan i onsdags när de releasade Mystable har jag spenderat mer tid i mitt nya hemstall än vad jag gjort utanför i spelet. Det är så otroligt hemtrevligt och välgjort, och som sagt, en mycket nödvändig uppdatering. Saknar inte alls vår gamla lada.
 
Just nu har jag utökat stallet till 14 stycken boxar, men planerar att utöka det mer inom kort. Våra hästar som tidigare var strandsatta på hästön har nu äntligen fått komma hem till en egen hage också, och även det känns ju jätteroligt i sig eftersom det i mitt fall har funnits hästar som i över ett års tid stått på hästön på grund av att jag inte haft plats att ta hem någon utav dem. Men nu kan man ju enkelt byta och switcha hästar från stallet till hagen, och från hagen till stallet. Love it! 
 
Trots att hela Mystable uppdateringen hittills varit toppen och en av de mest nödvändiga för stunden, så tror jag ändå att det finns saker man möjligtvis skulle kunna utveckla. Kan skriva upp mig på listan bland er som också tycker att det är krångligt när hästen man rider på måste ha just "den" boxen. Jag är en sådan som ger en viss plats åt mina hästar, en egen boxplats alltså, men nu ändrar ju det hela tiden när namnskyltarna byter vart efter man byter häst.
 
Men som sagt, detta var en otroligt stor uppdatering i sig, och jag tror att vi bara behöver ha tålamod. Jag är säker på att hela Mystable funktionen inte är helt fulländad, och att vi i framtiden kommer se förbättringar (och kanske någon slags funktion för sadelkammaren och foderrummet?) Vem vet?
 
Nu har jag iallafall fotat bilder och tänkte ta med er på en snabb rundtur i mitt nya hemstall! 
En liten överblick av hela stallet!
Fleygúr och Capella i de två första boxarna.
 Och sedan har vi de två veteranerna aka de som funnits längst i min ägo. Starthästen Alle och Oldenburgaren Wella!
 Till vänster har vi den nästan helt oridna Misty, och sedan Arch till höger.
 Och i de två sista boxarna vid denna del av stallet står min fjording Milo, och i den tomma boxen står en nykomling till familjen som jag inte tänker visa riktigt än. Därför är boxen tom ;)
 I boxarna utanför vårt lilla...kontor? Står Celestial till vänster, och Mischief till höger.
 Tinkern Lightking aka Lillen!
Oldfighter aka Oppey
 Och här har vi Solidfall aka Fleets (även fast jag alltid kallar honom Sid av någon anledning?)
Och i sista boxen står en häst som ni som läst bloggen en längre tid har träffat redan. Hedley!
Och för att inte göra detta inlägg för långt pressar jag ihop de resterande fyra bilderna till en. Alla har ju vid det här laget troligtvis sett hur det ser ut i de övriga rummen i vårt nya hemstall! :)
 
Så det var det!
Tack vare de nya hemstallen kommer jag enklare kunna fota alla hästar jag äger för att sätta in dem i inlägget "Välkommen in till stallet" som ni kan hitta i sidomenyn. Hojtar till när de bilderna är uppe!Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: