På Onsdag händer det!

Nu har det nya Engelska fullblodet kommit till Jorvik, eller ja, på Onsdag!
 
Angående detta så är jag väldigt nyfiken på om ni kommer köpa någon av dessa kommande skönheter? Vilka andra färger tror du kommer? Har du redan ett namn planerat? Ni får supergärna berätta i kommentarerna! :D
 
Själv hoppas jag innerligt att det kommer en fux. Har längtat länge nu efter en riktigt fin fux, så vi håller tummarna på att det kommer i framtiden! Dock är skimmeln ovan en häst jag också skulle kunna tänka mig att ha, så vi får se hur det kommer bli med mitt hästköp på onsdag!
 
Och vi får ju inte glömma The Starstable Show säsong 2!
Ni anar inte hur glad jag blev när de släppte trailern till The Starstable show säsong 2! Det var så roligt att de varje onsdag under fyra veckors tid släppte ett nytt avsnitt som man kunde kolla på innan uppdateringen var klar. Vi fick ju också se lite spoilers ibland som man inte tackar nej till! ;)
Starstable show börjar nu på onsdag igen den 2.3.2016 och om ni av någon anledning missat detta så måste ni kolla in videon här under! 
 


Inte relevant för inlägget men GLAD jag blir att du är tillbaka, du gör nog den allra snyggaste grafiken i hela bloggcommunityt!

Svar: Esme tack så otroligt mycket! Superglad att vara tillbaka och får redan första dagen ett superfint välkomnande, tack så mycket! <3
Bella Eastfield

2016-02-28 // 19:46:14

Välkommen tillbaka till bloggandet! Måste verkligen nämna hur mycket jag älskar din design, superfin är den!

Svar: Åh Cassandra tack så jättemycket!! Blir så glad att ni ger mig ett så fint välkomnande tillbaka, verkligen! Superfin blogg har du <3
Bella Eastfield

2016-02-28 // 20:29:32

Jättekul att du har kommit tillbaka! D) Jag söker bloggar att läsa och din verkar jättebra! <3 Angående inlägget så ska jag absolut köpa en ny häst! Jag blir alltid så hypad över att det har kommit en ny häst till spelet, så jag köper en direkt utan att vänta på dom nya färgerna. cx Den här gången har jag dock otroligt mycket att göra irl när hästarnas släpps och en tid framåt, så jag väntar nog på att det kommer nya färger innan jag köper en.

Svar: Åh tack så jättemycket Christelle! <3 Jag håller verkligen med dig, först när de kommer så köper man den man gillar mest och nåra veckor senare kommer det nya färger av den rasen hahah cx Egentligen borde man ju vara smart och vänta på alla färger men man vill ju så gärna ha en när de först kommer ut!
Bella Eastfield

2016-02-29 // 10:26:05

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: