Hemstallet - Om jag fick bestämma

I det nyaste avsnittet av "The Starstable Show" avslöjades det att vi i framtiden kommer få tillgång till större hemstall vilket jag tackar och bockar för. Större hemstall är verkligen något vi spelare länge velat ha och helt ärligt tycker jag att det är något vi behöver. Att endast ha 10 hästar i stallet kan kännas väldigt lite för vissa spelare som kan ha dubbelt så många hästar på hästön, vilket i längden inte är så lyckat med tanke på att man kan äga hur många hästar som helst. 
 
Personligen hoppas jag att de ökar på hemstallet så att vi minst har plats för 20 hästar. Det kan verka mycket men jag tror att det är ett rimligt antal att utöka till. Enskilda boxar för varje häst är också något jag hoppas på, för att tränga ihop fler i en och samma box känns väldigt trångt och opraktiskt. 
 
SÅ, nu har jag tagit mig friheten att fixa ihop en bild på hur jag personligen skulle vilja att hemstallet såg ut. Jag har även numrerat bilden där jag går in lite närmare på vad det är som ni hittar längre ner i inlägget. Jag har sett att några andra Sso bloggare också bloggat om detta men jag tänkte att det kunde vara kul att visa hur jag tänker angående hemstallet också! :)
 
Detta stall som jag kladdat ihop är till 100% önsketänkande så ta det med en nypa salt haha. Denna bild är resultatet av en lång tids funderande och jag kan ärligt säga att min fantasi tog över en aning. Dock står jag helt för det faktum att jag supergärna skulle kunna tänka mig ha detta som hemstall. Det skulle jag inte tacka nej till!
 Bilden i större format HÄR.
 
Här ovan har ni min tanke om hur hemstallet skulle kunna se ut i framtiden och jag tänkte nu passa på att berätta lite mer om varje punkt som jag placerat ut.
 
  1. Detta är den enda ingången till stallet. Personligen tycker jag att en ingång är tillräcklig och fungerar för både ryttare och häst samtidigt. 
  2. Detta är hur boxarna skulle kunna vara placerade. I detta stall skulle det rymmas totalt 22 hästar och två ponnyer, dvs. 24 hästar. Som ni ser är de två boxarna vid nummer "3" en aningen mindre och de skulle passa perfekt som boxar för ponnyer. Boxarna skulle kunna vara helt stängda för att sedan öppnas när man tar ut hästen. Allt detta för ökad realism i spelet.
  3. Detta är var "anslagstavlan" skulle kunna vara placerad, alltså stället där man skickar hästar till hästön, köper stallhjälp, ändrar utseende osv.
  4. Här är vattenkranen placerad så att man kan ge vatten åt hästarna helt enkelt!
  5. Jag har länge velat ha någon slags förvaring av hästmat. All hästmat tar upp väldigt mycket plats i ryggsäcken så detta skulle kunna vara något slags förvaringsskåp där man kan lämna hästmat för senare användning. 
  6. Här är det ställe där ens karaktär förvarar alla kläder, utrustning och troféer. Två stycken garderober samt två skåp där man kunde förvara alla sina priser man vunnit i championat.
  7. Vid denna punkt skulle jag väldigt gärna vilja ha något slags bord där man skulle kunna sätta sig ner och äta bakelser/mat/smörgåsar som man köpt från olika caféer. Detta skulle vara en rolig extra funktion till oss som gärna använder sig av café funktionen väldigt ofta. Skåpet vid matbordet skulle fungera som en slags förvaring för maten eftersom den också tar upp väldigt mycket plats i ryggsäcken efter att man "handlat."
  8. Och den sista punkten skulle jag ägna åt de små husdjuren som annars bara sitter i sadelväskan. De små inhägnaderna skulle se ut som de gör vid djuraffärerna typ och i de skulle man kunna placera alla sina husdjur så att de inte behöver sitta instängda i garderoben hela tiden. De söta små liven måste ju få röra på sig lite också!
Så detta mina vänner var mitt förslag på hur hemstallet skulle kunna se ut om jag fick bestämma. Det kan vara svårt att fixa rent tekniskt men ingen dålig idé eller? Jag är väldigt nyfiken på hur ni tänker er erat dröm hemstall, så ni får väldigt gärna kommentera angående detta eller utveckla inlägget vidare. Hur vill ni att ert hemstall ska se ut egentligen? Let me know! :D


Det där var den snyggaste ritningen av ett hemstall jag någonsin har skådat! Jag hejjar på din design! :D

Svar: Åh tack så jättemycket! :D
Bella Eastfield

2016-03-03 // 18:50:34

Sjukt snyggt Bella, så kul att få en inblick i dina idéer!

Svar: Tack så jättemycket Esme! <3
Bella Eastfield

2016-03-03 // 19:05:03

Jag skulle vilja ha mitt ungefär som ditt. Sjukt snygg design på stall!

Svar: Tack Cassandra! :D
Bella Eastfield

2016-03-03 // 20:28:30

Simpelt, praktiskt och ett stort lyft! Grymt bra. Fridus approves! Haha

Svar: hahah verkligen! Tack så jättemycket! :D
Bella Eastfield

2016-03-04 // 01:23:06

Jag skulle absolut vilja ha som ditt! Jättefint!

2016-03-04 // 03:08:49

vilken bra ide, snyggaste designen till ett hemstall helt klart!

Svar: Tack så mycket Isidora! :D
Bella Eastfield

2016-03-11 // 07:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: