Regnbågsjakt!

Pågrund av att servern var nere i princip hela kvällen igår kunde jag inte publicera något inlägg angående regnbågarna och de nya minispelet, men idag har jag äntligen fått prova på gårdagens uppdatering och det är riktigt roligt! Trodde aldrig att regnbågar skulle komma till Jorvik, hade inte ens tänkt tanken så det var ju också en rolig överraskning i sig. 
 
Regnbågarna kommer uppenbara sig var 30:e minut på 7 olika ställen i jorvik mellan klockan 07:00 och 22:00. När man väl hittat regnbågen börjar den roliga biten, nämligen att söka regnbågsguldet! Själva minispelet tyckte jag var en aningen krångligt de första gångerna jag provade det, lyckades typ aldrig med att klara av det 10e försöket men trots det så snappade man upp det hela ganska snabbt!
 
Som belöning får man oftast hästmat av alla olika slag men de kläder och utrustning man får (om man lyckas vill säga hahah) är riktigt häftiga och typiskt "Irländskt inspirerade" (om ni inte redan märkt det :P)
 
Från min sida så var detta en riktigt rolig och överraskande uppdatering! Undrar hur länge detta kommer hålla i sig? Men om ni nu ursäktar så ska jag faktist dra vidare och leta efter nästa regnbåge som borde komma ungefär...Nu! :D
 
Vill så gärna ha byxorna med de vita strumporna som man kan få, men icke! Äh, bara att fortsätta samla och gräva efter guldet antar jag. Den lille rackaren Chaun måste ge mig byxorna snarast!!
 
 
 
 
 
 


Jag har bara tränset, hatten och skorna kvar så hoppas jag får dem snart! :D

Svar: Åh vad roligt! Vi håller tummarna! :D
Bella Eastfield

2016-03-10 // 19:21:23

Jag kunde inte logga in igår, så jag loggade in och prövade idag, och hud vad beroende framkallande det är! Och man blir också jättestressad! Jag kutade omkring och försökte hitta guldet medans jag tänkte "Ånej! Bara 5 min kvar! Skynda hästis, skyndaaa!" Men jag tyckte att det var jättekul och lyckades faktiskt skrapa ihop lite saker till setet också. :)

2016-03-10 // 21:34:41

Det skulle stå Gud inte hud cx

2016-03-10 // 21:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: