Viktig information!

 
Kom precis hem och tänkte passa på att logga in och kolla in den nya uppdateringen men märkte att de stängt av spelservrarna ett tag för att fixa några buggar som uppenbarade sig i dagens uppdatering!
 
Översättning: 
 
Hej allihopa! Här kommer mycket viktig information om dagens uppdatering:
Dagens onsdagsuppdatering har fört med sig några små problem och vi jobbar för närvarande med att fixa dem. Ta en titt på den viktiga informationen här nedanför och sprid det!
 
Vårt förstorade garderobsutrymme har ett liten bugg: placera inga föremål i flik nummer 8 i hästutrustnings sektionen av din garderob.
 
Vi jobbar på att försöka fixa problemet, men vi kan bli tvugna att ta ner spelservrarna en liten stund senare idag för att se till att allt fungerar problemfritt igen.
 
Håll ögonen öppna för regelbundna uppdateringar på vår Facebook sida, för vi kommer säga till på våran nyhetssida när allting är som det ska! 
 
 


Hallojsan! :D
Hittade just in till din blogg, och ville bara säga att den ser skitbra ut! Min SSO-blogg är inte så aktiv just nu, men jag skulle vilja lägga in din blogg till en av mina länkar om jag får? c:

Svar: javisst får du det! :)
Bella Eastfield

2016-03-09 // 22:07:42

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: